Izvor: RTS, 09.Feb.2024, 16:38

Мијаиловић: Сви смо ми црно-бела породица и кад побеђујемо и када губимо

Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић каже да тренер црно-белих Жељко Обрадовић и играчи, упркос кризи резултата, имају његову подршку.
Кошаркаши Партизана су синоћ изгубили на свом паркету од минхенског Бајерна у утакмици >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 26. кола Евролиге, чиме су нанизали пети пораз у два такмичења.
Дан након болног пораза, који је пропраћен звиждуцима и негодовањем незадовољних навијача у "Штарк арени", на друштвеним мрежама се огласио председник КК Партизан Остоја Мијаиловић и истакао да тренер црно-белих Жељко Обрадовић и играчи имају његову подршку.
"Пошто многе данас једна тема интересује, а никоме нисам посебно одговарао, потврђујем да Жељко Обрадовић, играчи и сви запослени у клубу имају моју подршку. Нема шумова, истина је једино да смо у кризи резултата. Али је важно да знају сви како је клуб стабилан и да несметано функционише. Сви смо ми црно-бела породица и кад побеђујемо и када губимо", написао је Мијаиловић на Твитеру.
Партизан је претрпео већ шест пораза у регионалној АБА лиги и практично остао без реалне шансе да пре почетка плеј-офа преузме прво место на табели од Црвене звезде, док је у Евролиги тренутно на 11. позицији која не води у плеј-ин.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.