Izvor: RTS, 09.Feb.2024, 12:41

Џајић: Имамо шансе за пролаз, радо сам потписао дрес Чеферину

Председник Фудбалског савеза Србије Драган Џајић изјавио је после жреба за Лигу нација да је знао да ниједна група није лака и да је свака утакмица важна.
Србија ће играти у групи 4 дивизије А против Шпаније, Данске и Швајцарске.

"Разговарао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << сам са селектором, задовољан је. Мислим да имамо шансе да будемо међу две селекције у групи и да идемо даље. По квалитету који поседујемо, верујем да можемо то да остваримо. Лепо је бити у овом друштву најбољих европских селекција" истакао је Џајић за сајт ФСС.
Џајић је посебно издвојио актуелне освајаче трофеја Шпанце, који гостују у Београду 5. септембра.
"Дуго нисмо играли са Шпанијом, а углавном смо имали добре резултате.Тако велика селекција је и леп мотив за играче. То су утакмице које играчи највише воле", рекао је председник Савеза.
Џајић се осврнуо и на сусрет са председником УЕФА Александром Чеферином  коме је поклонио потписан дрес са бројем 11, с обзиром на то да је Словенцу био дечачки идол.
"Да, тражио ми је преко Зорана Лаковића и драго ми је да сам му уручио дрес са посебном посветом. Ради се о једном изузетном човеку који сјајно води европски фудбал", истакао је Џајић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.