Izvor: RTS, 07.Feb.2024, 17:50

Ласо: Гостовање Партизану једно од најтежих у Европи

Тренер кошаркаша Бајерна Пабло Ласо изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са Партизаном, да је утакмица са "црно-белима" у Београду једно од најтежих гостовања у Европи.
Кошаркаши Партизана ће у четвртак од 20.30 сати у Штарк арени дочекати >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Бајерн.
"Партизан је без сумње један од најтежих гостујућих мечева које можеш имати у Европи, јер је атмосфера коју праве навијачи фантастична, они заиста подржавају свој тим. У Партизану желе да наставе оно што су направили са сјајном прошлом сезоном" рекао је тренер Бајерна.
Истиче да екипа мора игнорисати подршку са трибина.
"Да бисмо победили, морамо показати наше најбоље кошаркашко лице и да игноришемо атмосферу. Такође, сада нам није потребно да више размишљамо о утакмицама које смо изгубили у неизвесним завршницама, што нас је спречило да будемо боље пласирани на табели. Ситуација је таква каква је и још увек имамо шансе", истакао је Ласо.
У првом мечу Бајерн је у Минхену био бољи од Партизана 94:85.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.