Izvor: RTS, 06.Feb.2024, 17:38

Тениска репрезентација Србије биће носилац у жребу за бараж за Дејвис куп

Тениска репрезентација Србије биће носилац у жребу за бараж за останак у Светској групи један Дејвис купа, објавила је Светска тениска федерација.
Жреб ће бити одржан 8. фебруара у подне по средњоевропском времену. Мечеви баража за останак у Светској >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << групи један биће одиграни од 13. до 15. септембра.

Србија ће бити међу повлашћеним селекцијама на жребу, као и Хрватска, Шведска, Казахстан, Јужна Кореја, Швајцарска, Мађарска, Португал, Аустрија, Босна и Херцеговина, Израел и Колумбија.
Неповлашћене репрезентације на жребу су Кинески Тајпеј, Данска, Египат, Грчка, Индија, Јапан, Литванија, Норвешка, Перу, Пољска, Турска и Украјина.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.