Izvor: RTS, 06.Feb.2024, 17:12

Недовић: Извињавам се нашим навијачима, оно није био ниво Црвене звезде

Кошаркаш Црвене звезде Немања Недовић упутио је извињење навијачима клуба путем званичног сајта после пораза од Будућности (62:84) у мечу 19. кола АБА лиге.
Због тога се навијачима Звезде обратио Недовић, и то пред важне утакмице у Евролиги, АБА >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << лиги и завршници Купа Радивоја Кораћа.

"Одиграли смо синоћ изузетно лошу утакмицу у Подгорици, можда и најгору ове сезоне у АБА лиги. Наша игра је без обзира на изузетно згуснут календар, била далеко од нивоа Црвене звезде у сваком смислу, почев од енергије која је била далеко до нивоа потребног за овакву утакмицу. Извињавам се свима, нашим навијачима, у име екипе и своје лично име, јер оно у Подгорици није био ниво Црвене звезде. Позивам наше навијаче да дођу и пруже нам подршку у петак против Жалгириса, јер са другачијим приступом и сви заједно можемо много до краја сезоне", рекао је Недовић.
Утакмица Црвена звезда – Жалгирис игра се у петак од 20 часова у Београдској Арени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.