Евролига новчано казнила Звезду и спортског директора Партизана Зорана Савића

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Feb.2024, 15:00

Евролига новчано казнила Звезду и спортског директора Партизана Зорана Савића

Дисциплинска комисија Евролиге казнила је Црвену звезду са 4.500 евра због убацивања предмета на терен на мечу 25. кола најквалитетнијег европског клупског такмичења против Барселоне, саопштено је данас. Фото: Танјуг/Раде Прелић Црвена звезда је другог фебруара на свом терену >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поражена од Барселоне (76:85).
Евролига је саопштила и да је спортски директор Партизана Зоран Савић кажњен са 5.000 евра због, како се наводи, непоштовања судија на мечу 25. кола против Виртуса у Болоњи. Партизан је изгубио од Виртуса резултатом 88:84.
Партизан ће у наредном колу Евролиге у четвртак играти са Бајерном у Београду, док ће Црвена звезда дан касније дочекати Жалгирис.
Kanga: Uželeo sam se Marakane, očekujem pune tribine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Евролига новчано казнила Звезду и спортског директора Партизана Зорана Савића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.