Izvor: RTS, 06.Feb.2024, 12:28

Ђоковић део спектакла у Саудијској Арабији, долазе "шест краљева гренд слемова"

Српски тенисер Новак Ђоковић, Шпанци Рафаел Надал и Карлос Алкараз, Рус Данил Медведев, Италијан Јаник Синер и Данац Холгер Руне играће у октобру на егзибиционом турниру у Саудијској Арабији, пренео је "Би-Би-Си".
Догађај "Шест краљева гренд слемова" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << биће одржан у склопу саудијског културног и забавног фестивала у Ријаду. 
Би-Би-Си подсећа да ће се егзибициони турнир одржати током АТП сезоне, упркос томе што се таква врста такмичења углавном организује ван сезоне или по њеном завршетку. У октобру тенисери су углавном заузети, јер играју мастерсе у Шангају и Паризу.
Надал је прошлог месеца постао амбасадор Тениског савеза Саудијске Арабије, а рекао је да се радује турниру.
"Након што су други тенисери то учинили, веома сам узбуђен што ћу први пут играти у Ријаду", навео је Надал, који је у каријери освојио 22. гренд слем титуле.
Саудијска Арабија је домаћин завршног турнира сезоне за младе играче до 21 године у Џеди.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.