Izvor: RTS, 04.Feb.2024, 19:18

Реал неће задржати Кепу на крају сезоне

Реал Мадрид не планира да на крају сезоне од Челсија откупи уговор шпанског голмана Кепе Аризабалаге, преносе шпански медији.
Аризабалага (29) је стигао у Реал у августу 2023. на позајмицу до јуна 2024. уз могућност откупа уговора на крају сезоне.
Шпански >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << голман је члан Челсија од 2018. године, а у мадридски клуб је стигао као појачање, пошто се повредио први голман Реала Тибо Куртоа.
Шпански медији преносе да је тренер Реала Карло Анћелоти послао Аризабалагу на клупу за резерве, пошто тренутно има више поверења у Украјинца Андреја Лунина. Кепа је ове сезоне бранио за Реал на 18 утакмица у свим такмичењима.
Руководство Реала је већ саопштило Шпанцу и његовим менаџерима да не планира да откупи уговор голмана на крају сезоне.
Аризабалагин уговор са Челсијем истиче 30. јуна 2025. године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.