Izvor: RTS, 01.Feb.2024, 17:16

Марко Савић није више тренер Вождовца

Фудбалски клуб Вождовац саопштио је да је споразумно раскинуо уговор са тренером Марком Савићем.
Спортски директор Вождовца Бојан Леонтијевић рекао је да је уговор раскинут на иницијативу тренера Марка Савића.
"Савић је свој поступак образложио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << личним разлозима, које прихватамо, надасве поштујемо, али највише од свега му се захваљујемо на свему што је урадио за клуб у претходних годину и по дана, а тога је заиста било много. Одлука је изненађујућа, у незгодном тренутку, десет дана пред наставак првенства, али сматрамо да смо изградили систем који ће наставити да функционише без обзира на кадровска решења", рекао је Леонтијевић.
Пролећни део сезоне у Суперлиги Србије почиње 10. фебруара, а Вождовац ће у 20. колу гостовати Црвеној звезди.
"У најкраћем року ћемо повући адекватне потезе и непоколебљиво стремити ка остварењу већ постављених циљева. Савићу желимо све најбоље у професионалном и приватном животу, врата нашег клуба му остају широм отворена. Поред Марка, оставку је поднео и његов први сарадник Никола Пуача, коме се такође захваљујемо на свему што је урадио за наш клуб у претходном периоду", истакао је спортски директор Вождовца.
Савић (39) је био тренер Вождовца од августа 2022. године. Клуб из Београда је први део сезоне у Суперлиги Србије завршио на шестом месту на табели са 28 бодова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.