Izvor: RTS, 29.Jan.2024, 12:30

Сјајна финта Богдановића због које је Нвора завршио на паркету

Кошаркаш Атланте Богдан Богдановић био је запажен у победи Хокса над Торонто репторсима. Осим препознатљивих прецизних шутева за три поен, репрезентативац Србије је демонстрирао и сјајну финту поласка у дриблинг због које је играч Репторса Џордан Нвора завршио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на паркету.
Репрезентативац Србије Богдан Богдановић наставио је серију сјајних игара и значајно допринео победи Атланте над Торонтом (126:125).
Капитен репрезентације Србије одиграо је седми узастопни меч са двоцифреним учинком и за 38 и по минута на паркету постигао 24 поена уз четири скока и три асистенције. Погодио је седам шутева из 11 покушаја (4/8 за три поена).
Осим препознатљивих прецизних шутева, од којих су неки били из велике даљине, Богдановић је демонстрирао и сјајну финту поласка у дриблинг због које је играч Репторса Џордан Нвора изгубио равнотежу и завршио на паркету.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.