Izvor: RTS, 27.Jan.2024, 17:32

Обрадовић: Анализираћемо последњи дерби, надам се да су се играчи одморили

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је пред утакмицу са Црвеном звездом, да ће његова екипа анализирати последњи дерби, као и да се нада да су се играчи одморили.
Кошаркаши Црвене звезде и Партизана у недељу од 19.00 часова играју >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << нови "вечити" дерби у АБА лиги.

У првом дербију ове сезоне у регионалном такмичењу славили су "црно-бели" резултататом 98:87.
"Данас ћемо анализирати утакмицу од пре двадесетак дана против Црвене звезде. Надам се да су се играчи одморили ноћас и да ћемо вечерас имати колико-толико нормалан тренинг. Има играча који нису играли синоћ, неки су били ван тима па ћемо да видимо ко је ту најоптерећенији. Највећу минутажу су имали Ледеј, Нанели и Доужер. Они ће бити у неком слабијем ритму, а остали ће радити један пристојан и нормалан тренинг", истакао је Обрадовић.
Зек Ледеј је уочи меча додао да његов тим мора да остане фокусиран током утакмице. "Биће сигурно луда атмосфера, ми морамо остати фокусирани, добро припремљени за нашу игру коју треба да играмо од почетка до краја утакмице", истакао је Ледеј.
Партизан је пред четврти дерби у сезони победио Жалгирис у оквиру 23. кола Евролиге.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.