Izvor: RTS, 27.Jan.2024, 01:05

Тринкијери захвалан навијачима Партизана: Дао сам све што сам имао

Тренер кошаркаша Жалгириса Андреа Тринкијери рекао је после пораза његове екипе од Партизана (72:81) да ће његово срце увек бити овде и да му начин на који су га дочекали навијачи значи више од свих трофеја у каријери.
На почетку је кратко анализирао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << утакмицу.
"Честитам Обрадовићу и Партизану, заслужена победа. Играли смо 30 минута одлично, али је недостајао још неко у нападу да помогне Кинану Евансу. У одбрани смо одлично затворили Кевина Пантера и немам много тога да замерим мојим играчима, Партизан је имао Пи Џеј Доужера који је по мом мишљењу био добро чуван али је све погодио", рекао је Тринкијери на конференцији за медије после утакмице.
Италијана је овацијама дочекало 20.017 навијача у Арени.
"За ово се ради, све сам дао што сам имао за Партизан док сам био у клубу. Увек ћу бити захвалан, моје срце ће увек бити овде", закључио је Тринкијери који је водио клуб од 2018. до 2020

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.