Izvor: RTS, 24.Jan.2024, 21:34

Скариоло на тренингу Партизана: Учим од најбољег

Италијански тренер Серђо Скариоло искористио је период без ангажмана да посети тренинг кошаркаша Партизана у Београду и како сам каже - учи од најбољег.
Серђо Скариоло је на Твитеру објавио фотографију са тренинга Партизана на којој се виде >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Жељко Обрадовић, Огњен Јарамаз и Алекса Аврамовић на паркету "Штарк арене", уз коментар: "Учим од најбољег."
Чувени италијански стручњак је без клупског ангажмана након одласка из болоњског Виртуса, али је и даље селектор репрезентације Шпаније.
Скариоло је са Шпанцима освојио осам медаља на великим такмичењима, међу којима је пет златних. Био је тренер Басконије, Реал Мадрида, Уникахе, Химкија, Олимпије из Милана, али и помоћник у стручном штабу Торонто репторса, са којима је постао шампион НБА лиге.

Кошаракаши Партизана наредни меч играју у петак, када у оквиру 23. кола Евролиге дочекују Жалгирис у Београду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.