Izvor: RTS, 23.Jan.2024, 22:27

Навијачи Будућности се опростили од Милојевића: Мени је омиљен и даље

Навијачи подгоричке Будућности одали су почаст Дејану Милојевићу пред почетак утакмице 16. кола групе Б Еврокупа коју је црногорски тим након продужетка изгубио од немачког Улма резултатом 84:80.
Будућност је поражена од немачког Улма у дуелу 16. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << кола групе Б Еврокупа, а навијачи црногорског тима су пред почетак меча у "Морачи" на попуњеним трибинама раширили лик Дејана Милојевића и цитат: "Будућност? Мени је омиљен и даље."

Кошаркашки тренер и бивши репрезентативац Дејан Милојевић преминуо је 17. јануара од последица срчаног удара.
Милојевић је у Подгорици провео четири успешне године као играч. У сезони 2000/2001. освојио је са црногорском екипом дуплу круну и ушао међу 16 најбољих тимова у Европи.
Три сезоне заредом био је најкориснији играч регионалне АБА лиге - први пут у дресу Будућности, а наредна два као члан Партизана. 
Био је и тренер плаво-белих 2021. године. Узео је дуплу круну (Куп и првенство Црне Горе), али се није дуго задржао пре него што је ангажован за помоћника Стива Кера у Голден Стејт вориорсима.
Емотиван опроштај од свог некадашњег љубимца приредили су у понедељак и навијачи Партизана пред почетак утакмице 17. кола АБА лиге у којој су црно-бели убедљиво савладали Мегу, клуб који је Милојевић такође предводио са клупе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.