Izvor: RTS, 23.Jan.2024, 22:13

Никола Милутинов најмање два месеца ван терена

Српски репрезентативац и центар Олимпјакоса Никола Милутинов одсуствоваће са терена најмање два месеца због повреде, јављају грчки медији. Медицински тим клуба из Пиреја још увек није одлучио да ли ће Србин бити подвргнут и операцији.
Никола >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Милутинов се повредио у дербију Олимпијакоса и Панатинаикоса и напустио терен у другом полувремену. Првим снимцима магнетном резонанцом утврђено је да је дошло до прелома пете метатарзалне кости левог стопала, преносе грчки медији.

Прве процене указују да ће му за опотавак бити потребно најмање два месеца, а медицински тим грчког великана још увек није донео коначну одлуку о начину и врсти терапије која ће се примењивати.
Сасвим је извесно да Олимпијакос неће моћи да рачуна на Милутинова у наредним евролигашким мечевима са Реал Мадридом, Албом, Бајерном, Валенсијом, Жалгирисом, Панатинаикосом и Ефесом.
Никола Милутинов је ове сезоне за црвено-беле одиграо 20 утакмица у Евролиги и просечно постизао 8,7 поена, уз 5,8 скокова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.