Izvor: RTS, 23.Jan.2024, 17:40

Надал се враћа на терен крајем фебруара у Катару

Шпански тенисер Рафаел Надал играће на Отвореном првенству Катара у фебруару, након што је пропустио Аустралијан опен због повреде.
Отворено првенство Катара је на програму од 19. до 24. фебруара. На турниру из серије АТП 250 играће и Енди Мари, актуелни >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << шампион Даниил Медведев и пети тенисер света Андреј Рубљов.

Рафаел Надал се након скоро годину дана паузе вратио на тениски терен и одиграо турнир у Бризбејну , где је у четвртфиналу поражен од Аустралијанца Џордана Томпсона, али је доживео нову повреду која га је приморала да одустане од учешћа на Аустралијан опену.
Саопштио је тада да је магнетна резонанца показала микро посекотину на мишићу, али не на истом месту где је већ имао повреду кука.
Надал је мају, након што је био приморан да пропусти Ролан Гарос први пут у последњих 19 година, рекао да ће 2024. вероватно бити последња година његове тениске каријере.
Шпанац је тренутно 446. на АТП листи.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.