Izvor: RTS, 23.Jan.2024, 01:11

Стив Кер: Гледали смо утакмицу у Београду, стекли смо бољу слику о томе шта је Милојевић тамо значио

Тренер Голден Стејта Стив Кер рекао је на конференцији за медије да су Вориорси као тим гледали сцене са утакмице Партизана и Меге у "Штарк арени" и да су стекли још бољу слику о томе шта је Дејан Милојевић значио у Србији.
Кошаркаши Партизана савладали >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су Мегу резултатом 112:80 у мечу 17. кола АБА лиге, а утакмицу је обележила рекордна посета у "Штарк арени" и емотиван опроштај два клуба и навијача црно-белих од преминулог Дејана Милојевића, некадашњег играча Партизана и тренера Меге који је последњих година радио као помоћни тренер Голден Стејт вориорса.

Први човек стручног штаба Вориорса Стив Кер рекао је на конференцији за медије, на коју је дошао у црној мајици са натписом "БРАТЕ", да је цео тим гледао сцене из Београда.
"Не знам да ли сте видели догађај у Србији, играла су два Декијева тима - Мега, коју је тренирао и Партизан, тим у којем је био звезда. Не знам да ли сам некада видео такву посвету некоме пре утакмице. Гледали смо као тим. Стекли смо бољу слику о томе шта је Дејан значио својим земљацима. Наравно, много је значио и нама, Наташи, Маши и Николи. Ово је било разарајуће за нас", испричао је Кер.
Истакао је да је Милојевићев прерани одлазак најтежа ствар у којој је учествовао у НБА лиги.
"Тешко је описати ову нашу недељу. Изгубили смо некога тако нама блиског. И важније од тога, најтеже је видети како његова породица пати. Ова последња седмица, последњих пет дана, били су прожети шоком, емоцијама, великим изливима љубави", рекао је Кер.
Тренер Голден Стејта је ових дана обележио и годишњицу смрти свог оца, који је преминуо када је Стив имао само 18 година.
“Невероватно је што је у петак било 40 година од смрти мог оца. Желим да се захвалим и комесару НБА лиге Адаму Силверу што је одложио наше две утакмице јер није било шансе да у оваквом стању изађемо на терен да играмо", нагласио је Стив Кер.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.