Izvor: RTS, 21.Jan.2024, 22:39

Сферопулос о повредама Теодосића, Топића и Недовића: Боље су, али недовољно

Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос је после победе над ФМП-ом 87:64 у АБА лиги рекао да је непознат термин повратка Милоша Теодосића, Немање Недовића и Николе Топића у тим.
Звезда је била убедљива у "Штарк арени" против гостију из Железника >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у мечу 17. кола.
"Били смо концентрисани и фокусирани, озбиљни од почетка. Задовољан сам како смо реаговали, добро смо одиграли у одбрани", рекао је тренер кошаркаша Звезде.
"Без обзира на противника, морате да будете концентрисани и фокусирани. Можете у супротном да имате проблеме у АБА лиги, али и Евролиги. Треба да наставимо са оваквом одбраном, али и офанзивно, где немамо много проблема", рекао је Сферопулос на конференцији за медије.
Он је прокоментарисао и ситуацију са повредама Немање Недовића, Николе Топића и Милоша Теодосића, нарочито јер их следећег викенда чека "Вечити дерби".
"Не знам, идемо од дана до дана. Ван строја су, не знам шта да вам кажем. Осећају се боље, али није довољно да би играли", истакао је Сферопулос.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.