Izvor: RTS, 19.Jan.2024, 16:30

Ечевери: Ђоковић је мој идол

Аргентинац Томас Ечевери је после пораза од Новака Ђоковића у трећем колу Аустралијан опена истакао да је био посебан доживљај делити терен са најбољим тенисером свих времена.
Ђоковић је славио са 3:0 у сетовима, а Ечевери га је намучио смао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у последњем сету, окончаним тај-брејком.
"Ђоковић је мој тениски идол, када сам почињао гледао сам сваки његов меч и посебан је осећај делити терен са њим", Ечевери после пораза од српског тенисера у трећем колу Аустралијан опена.
Био је то њихов трећи међусобни дуел, прошле године састали су се у Риму и Паризу, Аргентинац још није успео да освоји ни сет, али истакао је да је сада пружио највећи отпор.
"Задовољан сам како сам одиграо. Видели сте, у првом сету је направио брејк када је било 30:30. Он има невероватан ритерн. И да, овај пут било је боље него на претходна два меча", истакао је Ечевери.
На констатацију да је и Ђоковић похвалио његову игру, Ечевери је рекао да ће се, наравно, сложити и да је публика могла да ужива у одличном мечу.
"Питао бих га како види моју игру и који савет може да ми да да бих био још бољи", каже Аргентинац.
Постављено му је питање да ли би он нешто могао да посаветује Ђоковића.
"Наравно да не. Све што он ради је невероватно", истакао је Ечевери.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.