Izvor: RTS, 17.Jan.2024, 16:22

Обрадовић: Милојевић је феноменалан човек, надам се да ће се изборити

Све љубитеље кошарке је непријатно изненадила вест да је један од помоћника у НБА екипи Голден Стејта Дејан Милојевић доживео срчани удар.
Тренер Партизана послао је поруку подршке Милојевићу уочи одласка у Атину.

"Нажалост добио сам ту >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << информацију када сам дошао на тренинг. Милојевић је феноменалан човек, много ми је жао. Не знамо каква је ситуација и надамо се да ће успети да се избори, јер је он одувек био један од највећих бораца које сам упознао у животу", рекао је Обрадовић на конференцији за медије у Београду.
"Црно-бели" ће у петак од 20.15 часова гостовати Панатинаикосу у 22. колу Евролиге.
"То је тим који је у сјајној форми, играју заиста веома добро. Знао да ће бити феноменална атмосфера. После много времена Панатинаикос се налази у врху што се тиче пласмана. Такав су тим направили да имају највеће могуће амбиције и све то смо причали пред прву утакмицу са њима ове сезоне. Због свега тога заслужују поштовање, али верујем да и ми имамо шансе и да можемо да одиграмо добру утакмицу", рекао је Обрадовић и додао да га радује то што је после дужег времена цео тим био на тренингу.
"Данас смо после много времена имали ситуацију да сам могао да радим са три петорке. Због тога је другачији интензитет тренинга и наравно да је то бољитак за тим", навео је тренер Партизана.
Обрадовић је имао и кратак коментар поводом ситуације са Алексом Аврамовићемм који се вратио тренинзима.
"Још је рано за њега", додао је тренер "црно-белих".
Обрадовић је са Панатинаикосом пет пута освојио Евролигу уз још 11 шампионских титула и седам трофеја купа Грчке.
"Мој однос са Панатинаикосом је познат. Зна се како ме навијачи дочекују и не верујем да ће ишта ново да биде. Моје задовољство је увек кад одем тамо и видим пријатеље које имам. И дан данас на дан утакмице велики број њихових навијача долази да се види са мном и тај однос је нераскидив", истакао је Обрадовић.
"Црно-бели" ће поново изаћи на мегдан некадашњем центру Партизана Матијасу Лесору.
"Лесор живи од спољних играча Панатинаикоса. Он је играч који поставља најбоље блокаде у целој Евролиги и отвара се после истих. Он уз себе има врхунске спољне играче који му помажу да постигне лако поене и да буде оно што је био код нас прошле године", закључио је тренер Партизана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.