Izvor: RTS, 17.Jan.2024, 16:15

Ђоковић: Подршка Дејану Милојевићу и његовој фамилији

Српски тенисер Новак Ђоковић је после победе над Алексејем Попирином пружио подршку кошаркашком тренеру Дејану Милојевићу, који је доживео срчани удар.
Кошаркашки тренер Дејан Милојевић доживео је срчани удар након чега је оперисан и налази >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << се у болници у Солт Лејк Ситију.

"Шта могу да кажем, осим да пошаљем подршку његовој фамилији и њему. Само да га Бог чува. Шокантно је за једног спортисту и младог човека кад се дешавају такве ствари", рекао је Ђоковић на конференцији за медије после меча другог кола Аустралијан опена.
Милојевићу, члану стручног штаба Голден стејт вориорса, позлило је претходне ноћи током вечере у једном ресторану у Солт Лејк Ситију. 
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић савладао је Алексеја Попирина са 3:1, по сетовима 6:3, 4:6, 7:6/7:4, 6:3.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.