Вучић у Давосу направио Снешка Белића, као подстрек за српске спортисте (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jan.2024, 13:18

Вучић у Давосу направио Снешка Белића, као подстрек за српске спортисте (ВИДЕО)

Председник Србије Александар Вучић, који борави на светском економском форуму у Давосу, направио је, у паузи између састанака, Снешка Белића и навео да је то урадио као подстрек за наше спортисте да освоје што више медаља на предстојећим Олимпијским играма и на Европском првенству >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у фудбалу. @jasamaleksandar
Vukanu sam obećao više fudbala ove godine, pa da počnemo od – Sneška Crveno-Plavo-Belića. #wef24 #snowman #serbia #sneskozavukana #jasamaleksandar #srbija #srbijanesmedastane
♬ original sound – Ja sam Aleksandar
Он је у видео поруци коју је објавио на Тик Току поручио да је, као што је и обећао, Снешка Белића направио за сина Вукана и да је то, како је навео, најбољи и најлепши Снешко у Швајцарској.
„Вукану сам обећао више фудбала ове године, па да почнемо од – Снешка Црвено – Плаво – Белића“, поручио је Вучић који је Снешку око врата ставио црвени шал на којем пише Орлови. Он је открио да му је ово трећи Снешко којег је направио у животу.
„Ово ће да буде најлепши снешко у Колстерусу и Давосу, са шалом и капом Србије и мислим да ми је ово трећи снешко у животу који сам или заједно са Вуканом направио“, поручио је Вучић. Председник Србије присуствује годишњем састанку Светског економског форума у Давосу, где ће, до 19. јануара имати низ билатералних сусрета са светским и европским званичницима, као и бројним представницима међународних организација, финансијских институција и водећих глобалних компанија.
Вучић у Давосу учествује на сесији Дипломатски дијалог на тему Западног Балкана, а планирано је и присуство председника на панелима Враћање вере у глобални систем и Изградња Европе будућности, као и учешће у дискусији на тему Ново евроазијско свитање.
Grujičić: Zakazivanje pregleda magnetnom rezonancom biće pojednostavljeno

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић у Давосу направио Снешка Белића, као подстрек за српске спортисте (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.