Izvor: RTS, 16.Jan.2024, 19:44

Српски фудбалер Драгиша Гудељ завршио сезону

Српски фудбалер Драгиша Гудељ неће играти до краја сезоне како би се што успешније опоравио после здравствених проблема које је имао, саопштио је његов клуб Кордоба на званичном сајту.
Драгиша Гудељ (26) је два пута у последњих годину дана колабирао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на терену због срчаних проблема, па је у једном тренутку и наставак његове пофесионалне каријере доведен у питање.

Уграђен му је дефибрилатор, али је и након тога, на мечу против Мелиље, пао у несвест на терену, и од тада је био на посебном режиму тренинга и ван терена, а клуб се сада огласио саопштењем да ће привремено одсуствовати до краја сезоне.
"Фудбалски клуб Кордоба саопштава да ће Драгиша Гудељ задржати статус здравственог одсуства до краја сезоне. У овом тренутку, из клуба желимо да, уз сву наклоност, изразимо безусловну подршку Гудељу, дајући предност његовом здрављу и добробити. Видимо се ускоро, Брате!", стоји у саопштењу шпанског трећелигаша.
Млађи брат српског репрезентативца Немање је ове сезоне одиграо 15 утакмица, а на крају ове сезоне биће донета одлука о томе да ли ће наставити каријеру.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.