Izvor: RTS, 15.Jan.2024, 23:47

Обрадовић: Осцилације морамо да сведемо на најмању могућу меру

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је вечерас, после утакмице са Цибоном, да његова екипа мора да смањи осцилације током меча на најмању могућу меру.
Кошаркаши Партизана победили су на гостовању у Загребу екипу Цибоне резултатом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 87:74 у утакмици 16. кола АБА лиге.
"Било ми је заиста велико задовољство да играм у дупке пуној дворани и сјајној атмосфери. Цибони желим све најбоље у периоду и годинама која следе. Ми смо имали проблема током меча, дуго смо тражили жељени ритам, на крају смо успели да стигнемо до циља, а недуго затим и победе", истакао је Обрадовић на конференцији за новинаре.
Додао је да је његова екипа имала осцилације током утакмице.
"Лоше смо почели, имали смо двоцифрени минус, направили смо преокрет, стигли до капитала који смо сачували до краја меча. Имали смо осцилација, али је то све нормално у ритму у којем се налазимо. Циљ је да споменуте осцилације сведемо на најмању могућу меру, на минимум. Разумем умор, разумем да екипа не може да игра на врхунском нивоу сваку утакмицу, али не разумем да се примају лаки поени без бонуса", закључио је Обрадовић.
И Јарамаз се слаже да је екипа одиграла лош почетак уткмице.
"Имали смо веома лош почетак. Дозволили смо Цибони да постигне неке лаке поене из транзиције, имали смо неке изгубљене лопте које су на то утицале и имали смо самим тим проблем у првом полувремену. Међутим, другачији приступ пре свега у одбрани у другом полувремену. Успели смо да уведемо утакмицу у наш ритам, на шта се касније надовезао напад. За нас је битна победа да наставимо позитиван низ. Само бих волео да истакнем још једну ствар, да је било велико задовољство играти у пуној хали овде, било је јако лепа атмосфера и надам се да ће и у будуће бити тако", изјавио је Јарамаз на конференцији за новинаре.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.