Izvor: RTS, 15.Jan.2024, 15:40

Рвачи Србије освојили три медаље на турниру у Загребу

Рвачка репрезентација Србије освојила је укупно три медаље на првом овосезонском ранкинг турниру који је одржан у Загребу.
Сребрну медаља освојила је Фани Нађ у женској конкуренцији, док су до бронзаног одличја стигли Георги Тибилов и Александар >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Комаров у мушкој конкуренцији.

Од осталих српских такмичара Себастијан Нађ је био пети, Али Арсалан је заустављен у четвртфиналу, док су у првом колу поражени Лука Катић, Марио Вуковић, Борис Петрушић и Алекса Илић. 
Пех је доживео Михаил Каџаја, који је после убедљивог тријумфа у првом колу због повреде морао да заврши учешће на овом турниру, али према информацијама из табора националног тима он ће уз терапије и прилагођен систем тренинга ускоро поново бити потпуно спреман.
"Веома сам задовољан учинком. Освојене су медаље у конкуренцији 700 рвача из 50 земаља. О значају ових резултата говори и податак да смо на овом турниру наступили без Виктора и Матеа Немеша, а никада раније ранкинг турнир није био са оволиким бројем учесника", сумирао је утиске из Загреба селектор рвачке репрезентације Србије Милорад Докманац.
Српски рвачи директно из Загреба путују у Пореч, где ће у наредних 12 дана наставити припреме за Европско првенство, које 12. фебруара почиње у Букурешту.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.