Izvor: RTS, 15.Jan.2024, 13:57

Српски фудбалер Слободан Тедић се вратио у Чукарички

Досадашњи фудбалер Манчестер ситија Слободан Тедић потписао је двогодишњи уговор са Чукаричким, саопштио је београдски клуб.
Слободан Тедић (23) је у Манчестер сити стигао 2020. године из Чукаричког. Он је у претходном периоду био на позајмицама >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Цволеу, Барнслију и Чарлтону.

Тедић је за први тим Чукаричког дебитовао 14. октобра 2017. године, а за екипу са Бановог брда одиграо 75 мечева и постигао је 21 гол.
"У договору са породицом, менаџером и спортским сектором Чукаричког закључили смо да је најбоље решење да се вратим на Баново брдо. То је најбоље у овом тренутку, дошао сам својој кући, провео сам овде четири године, исти период играо у иностранству. Враћам се богатији за то искуство, у жељи да помогнем екипи да се поново избори за пласман у Европу. Моје је да дам максимум и да постижем голове", рекао је Тедић, саопштено је из клуба.
Он је навео да Чукарички у наставку сезоне чека борба на два фронта.
"Чукарички сигурно има велике амбиције и у Супер лиги и у Купу Србије. Знам како све овде функционише, неће бити потребно време за прилагођавање", закључио је Тедић.
Чукарички је први део сезоне у Суперлиги Србије завршио на четвртом месту на табели са 29 бодова. Пролећни део сезоне у СЛС стартује 10. фебруара, а Чукарички ће у 20. колу гостовати Раднику у Сурдулици.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.