Izvor: RTS, 15.Jan.2024, 00:10

Сферопулос: Џавонте Смарт је квалитетан у нападу и одбрани, не знам кад ће бити спреман

Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос је после победе над Борцем 90:74 у АБА лиги навео да је ново појачање Џавонте Смарт играч који ће много помоћи тиму.
Победа у Београду над гостима из Чачка је била врло значајна због тесног распореда.
"Није >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << била лака утакмица, у енергетском смислу, сад је време да се одморимо и спремимо за Басконију", рекао је Сферопулос.
Врло је важно сачувати носиоце и правити ротације играча у густом распореду.
"Имали смо много утакмица у кратком периоду, имамо повреде и вечерас смо играли са 11 играча. Због тога сам задовољан јер смо остварили победу и играли одлично, осим у другој четвртини", истакао је Сферопулос на конференцији за медије.
Он је прокоментарисао и долазак Американца Џавонтеа Смарта.
"То је играч који ће нам помоћи. Задовољан сам начином колико брзо је клуб реаговао. Довели су квалитетног играча, даће нам квалитет и у одбрани и у нападу. Мора да прође медицинске прегледе. Не знамо када ће бити спреман да игра".
Сферопулос је рекао и да је Милош Теодосић у реду.
"Није играо јер нисмо хтели да ризикујемо повреду", поручио је грчки стручњак.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.