Izvor: RTS, 15.Jan.2024, 00:01

Ђерона о шансама за пролаз: Морамо да урадимо наш део посла, знамо шта Мађарска жели

Селектор рукометне репрезентације Србије Тони Ђерона истакао је да је напад био испод жељеног нивоа у поразу од Мађарске (28:27) у другом колу Групе Ц Европског првенства.
Ђерона је навео да су Мађари били физички надмоћни, нарочито пивоти.
"Честитке >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << тиму Мађарске и стручном штабу колеге Родригеза. Свесни смо били колико ће бити тешко играти против овакве екипе. Физички нисмо могли да парирамо, посебно у одбрани позиције пивота", рекао је Ђерона.
Србија је имала периоде у којима по неколико минута није постигла гол.
"Напад није био на нивоу који смо спремали. Нисмо били довољно брзи, али ни шутирали довољно снажно са дистанце. Могу да будем задовољан начином на који смо играли одбрану, поносан што нисмо одустајали до самог краја, али на крају то што смо били бољи само последњих пет минута није било довољно у овако физички тешкој утакмици”, рекао је Ђерона.
Србија може у другу фазу под условом да у последњем колу убедљиво савлада Црну Гору, а Мађари добију Исланд.
"Знамо да ће Мађарска желети да пренесе два бода, али ми морамо да урадимо свој део посла против Црне Горе", поручио је Ђерона.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.