Izvor: RTS, 14.Jan.2024, 23:47

Србија још увек има шансе за пласман у другу фазу Европског првенства

Србија и даље има шансе за пролаз даље, упркос поразу од Мађарске.
Прокоцкала је репрезентација Србије шансу да сама одлучује о својој судбини у последњем колу групне фазе након пораза од Мађарске резултатом 28:27.

Након ремија у првом колу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << против Исланда, Србија сада има само један бод, али још увек постоји шанса да се изабраници Тонија Ђероне пласирају у наредну фазу.
Србија ће морати да слави у трећем колу против Црне Горе која је са два пораза елиминисана из такмичења и да се нада победи Мађарске над Исландом, који има три бода и реми у последњем колу му је довољан за пласман даље.
Србија тренутно има гол разлику од минус један, док Исланђани имају плус један. Било какав пораз Исланда у трећем колу, уз победу Србије од два гола разлике одвео би изабранике Тонија Ђероне даље.
Резултати и распоред групе Ц Европског првенства
Недеља:
Исланд - Црна Гора 31:30
Мађарска - Србија 28:27
Уторак: 
Србија - Црна Гора - 18.00
Исланд - Мађарска - 20.30
Табела
Мађарска - 4 бода 54:51
Исланд - 3 бода 58:57
Србија - 1 бод 54:55
Црна Гора - 0 бодова 54:57

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.