Izvor: RTS, 14.Jan.2024, 23:02

Винисијусова симултанка против Барселоне у Ријаду, Реал освојио шпански Суперкуп

Фудбалери Реала из Мадрида освојили су шпански Суперкуп победом над Барселоном у Ријаду резултатом 4:1.
Утакмицу је обележио крилни нападач мадридског кулба Винисијус Жуниор који је већ у првом полувремену постигао три гола.

Повео је Реал >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << већ у седмом минуту голом једног од својих најбољих играча који је избио сам испред голмана Барсе Пењу, елегантно га заобишао и спровео лопту у празну мрежу. Гол је прославио у стилу Кристијана Роналда.
Три минута након тога поново је испала одбрана Барселоне, Родриго је прошао по десном боку и проиграо Винисијуса на другој стативи за 2:0.
Успео је Роберт Левандовски да смањи предност Реала у 33. минуту одличним волеј ударцем са линије шеснаестерца.
Међутим, у 39. минуту Реал је добио пенал, који је Винисијус претворио у свој трећи гол на мечу и нову предност од два гола.
Тачку на све наде Барселоне о повратку у меч ставио је Родриго у 64. минуту, а до краја дуела је Барселона остала са играчем мање, с обзиром на то да је Роналд Араухо у 71. минуту добио други жути картон. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.