Izvor: RTS, 14.Jan.2024, 17:00

Прижмић: Новакове речи ми много значе, уживао сам против најбољег свих времена

Хрватски тенисер Дино Прижмић изјавио јеy  у Мелбурну да је уживао у игри против Новака Ђоковића у првом колу Аустралијан опена, преносе хрватски медији. 
Ђоковић је на старту Аустралијан опена победио Прижмића 6:2, 6:7 (5:7), 6:3, 6:4.
"Поносан сам >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на себе и на свој први наступ на Гренд слему. Уживао сам у игри против најбољег тенисера свих времена. Мислим да сам много научио од Новака, наставићу да радим и напредујем. Добио сам доста комплимената, заиста то ценим. Његове речи ми много значе, знам да сам дао све од себе. Хтео сам да прикажем најбољу игру, да победим и да уживам", рекао је Прижмић на конференцији за медије.
Он је истакао да је почео да тренира у Сплиту.
"Почео сам да играм озбиљнији тенис и надам се да ћу мотивацијом да наставим даље. Рођен сам у Сплиту, тамо је атмосфера... Сигуран сам да имам тај менталитет. Дошао сам да дам све од себе, да видим где је мој тенис у односу на Новака. Подршка навијача ми је доста значила", додао је хрватски тенисер.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.