Izvor: RTS, 14.Jan.2024, 14:18

Ђоковићева "шала-мала" уз бурну реакцију публике

Најбољи тенисер Србије и света Новак Ђоковић надиграо је младог хрватског тенисера Дина Прижмића у првом колу Аустралијан опена у Мелбурну у врло атрактивном мечу. Поблика на трибинама уживала је у одличној игри и потезима тенисера, а Новак је у једном тренутку >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << изазвао буру смеха реакцијом на непримерену реакцију са трибина.
У дуелу са 18-годишњим Хрватом Дином Прижмићем у првом колу Аустралијан опена у Мелбурну Ђоковић је славио са 3:1, а у једном тренутку првог сета у гледалишту је зазвонио телефон док се дебитант на гренд слем турнирима припремао да сервира, уз максималну концентрацију оба тернисера.

У сличним ситуацијама тенисери знају да бурно реагују фрустрирани због деконцетрације, па и Ђоковић, али је најбољи тенисер света овога пута одреаговао много смиреније.
Погледао је ка делу трибине одакле се у муклој тишини зачула звоњава и на срећу навијача нашалио се на његов рачун.
"Хоћеш ли да се јавиш или...?", упитао га је Ђоковић с благим осмехом.
То је изазвало грохотан смех на трибинама, а бурна реакција публике и несвакидашња сцена се одмах појавила на друштвеним мрежама.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.