Izvor: RTS, 14.Jan.2024, 02:52

Тексанси декласирали Браунсе за пролаз у дивизиону рунду

Хјустон тексанси савладали су на домаћем терену Кливленд браунсе резултатом 45:14 у оквиру прве рунде плеј-офа.
Тексанси су предвођени Си Џеј Страудом, уз врхунску припрему утакмице офанзивног кординатора Бобија Словика, успели да већ у трећој >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << четвртини обезбеде победу.

У томе су помогла и два пресечена додавања Џоа Флака која су враћена за тачдаун и то у узастопним акцијама на почетку треће деонице.
Страуд је већ након првог полувремена имао преко 240 бачених јарди и три тачдауна, а с обзиром на то да је у наставку одбрана доносила поене, други пик са овогодишњег драфта није ни улазио у игру у последњој деоници.

Девин Синглтери је истрчао 66 јарди уз тачдаун, а Нико Колинс је наставио са одличним играма, ухвативши 96 јарди и тачдаун.
Осим два пресечена паса, Флако је бацио и 307 јарди уз један тачдаун и у првом полувремену је деловао одлично, све док офанзивна линија није почела да попушта под притиском агресивне одбране Тексанса.
Карим Хант је ухватио и истрчао по један тачдаун, док се Дејвид Нџоку истакао са 93 јарде хватањем.
За Кливленд је сезона завршена, док ће Хјустон морати да сачека расплет у преосталим мечевима прве рунде како би сазнали име свог наредног противника.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.