Izvor: RTS, 13.Jan.2024, 15:12

Ђерона: Све је и даље у нашим рукама

Селектор рукоменте репрезентације Србије Тони Ђерона изјавио је пред меч са Мађарском, да је после ремија са Исландом све још увек у рукама српских рукометаша.
Рукометаши Србије одиграли су нерешено против Исланда 27:27 у првом колу, a у недељу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << од 20.30 часова играју са селекцијом Мађарске у мечу другог кола групе Ц Европског првенства у Немачкој.

"Пре него што смо отишли на спавање, стручни штаб је погледао утакмицу са Исландом како бисмо урадили адекватну анализу. Кратки видео снимци који показују шта треба да се исправи су направљени и сада имамо састанке појединачно са играчима како бисмо их заједно сагледали. Нема се превише могућности да се погледа баш све што би требало, знали смо да ће бити тешко. На крају, освојили смо један бод што значи да је и даље све у нашим рукама. Можда смо пропустили прилику, али треба да се фокусирамо на добре ствари које смо урадили", истакао је Ђерона за сајт РСС.
Додаје да ће дуел са Мађарском бити другачији и физички и тактички.
"У првој утакмици смо играли са крупним играчима у одбрани, али наредни противник има још крупније играче. Одличан су тим, шутирају са веће дистанце него Исланд, они су више ишли на ситуације један на један. Имају три потпуно различита средњака која могу да мењају током утакмице. Припремали смо се свакако, а сада ћемо само додати неке од ситница које смо видели на утакмици против Црне Горе", закључио је Ђерона.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.