Izvor: RTS, 13.Jan.2024, 13:30

Коко Гоф: Осећам да могу да освојим двоцифрен број гренд слем пехара

Америчка тенисерка Коко Гоф изјавила је на конференцији за медије пред меч првог кола Аустралијан опена, да осећа да у будућности може да освоји двоцифрен број гренд слем пехара. Гоф ће се у првом колу Аустралијан опена састати са словачком тенисерком Аном Каролином >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Шмидловом у понедељак у два сада након поноћи.
Америчка тенисерка је тренутно четврта на светској листи и велики је фаворит у предстојећем дуелу са Шмидловом која је на 64. месту, а на конференцији за медије Гоф је потврдила велике амбиције у предстојећој сезони.

"Осећам да могу да освојим двоцифрен број гренд слем пехара. Не могу да кажем колико је то, тај број ће се мењати у зависности како буде ишла моја каријера. Али у овом тренутку бих рекла да ми двоцифрен број изгледа веома импресивно. Не знам да ли ћу успети, али верујем да је то веома висок циљ. Верујем да када себи постављам високе циљеве да ми то помаже да верујем да могу и да их остварим", истакла је Американка.
Додаје да је успех на Олимпијским играма један од приоритета у овој години.
"У телефону сам записаала да ми је циљ да освојим медаљу. Да будем искрена, није ми уопште важно у чему, синглу, дублу или миксу. Није ми важно ни да ли ће то бити златна, сребрна или бронзана медаља. Свака је добра. Добро, није да није важно. Волела бих злато у синглу, мада сам свесна да то није исто као освојити грен слем. Мој план је да играм сва три такмичења, али тек треба да видим са киме", закључила је Гоф.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.