Када се новосадски спортисти враћају на терен? Кошаркаши скоро без паузе, најдуже се чека на фудбалере и рукометаше

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jan.2024, 11:25

Када се новосадски спортисти враћају на терен? Кошаркаши скоро без паузе, најдуже се чека на фудбалере и рукометаше

Долазак зиме доноси и зимску паузу у бројним спортовима, па су тако навијачи многих клубова морали мало да „одморе“ за празнике. Ево када се новосадске екипе враћају на терене. Фото: КК Војводина Кошаркаши су ти који су већ изашли на паркет у новој 2024. години. КК Војводина >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поразом у АБА 2 лиги је отворила ову годину, а наредни меч играју већ у суботу када ће се у КЛС састати са Вршцем, 13. јануара у 16 часова.
Кошаркашице ће такође на терен 13. јануара. ЖКК Војводина 021 одмериће снаге са Краљевом, док ће Новосадска ЖКА дочекати Црвену звезду у 18.15 у оквиру Женске лиге Србије у кошарци.
Одбојкаши Војводине на терен ће 19. јануара, када гостују Младом Раднику у оквиру Суперлиге Србије, а у Новом Саду црвено-бели ће играти тек 9. фебраура, када ће у дербију кола дочекати одбојкаше Црвене звезде.
Фото: ОК Војводина Хокејаши ће на лед 20. јануара када ће ХК Војводина у госте екипи Младости, а у Леденој дворани СПЕНС-а играће 24. јануара, када дочекују Медвешчак.
Рукометаши РК Војводина ће на терен тек у фебруару, и то у оквиру дербија. Новосадска екипа гостоваће Партизану 10. фебруара у оквиру 15. кола домаћег првенства. На Сланој бари, пред својом публиком, рукометаши ће играти 16. фебруара против екипе Уба.
Фудбалери такође неће на терене пре фебруара. Војводина ће 10. фебруара дочекати екипу Младости из Лучана у првом мечу наставка Супер лиге Србије.
Фото: ФК Војводина Новосадски друголигаши играју нешто касније, РФК Нови Сад дочекује ОФК Београд 24. фебруара, а истог дана Младост ГАТ гостује Слободи из Ужица. Кући играју тек 2. марта када дочекују Металац из Горњег Милановца.
Фудбалерке ЖФК Војводина играју тек у марту, када ће снаге одмерити са Слогом из Земуна.
Ватерполисти Војводине у финални турнир домаћег првенства улазе као учесници Групе Б, а термини њихових наредних мечева биће познати тек након 12. јануара.
Održan žreb za Australijan open, Đoković u prvom kolu protiv kvalifikanta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Када се новосадски спортисти враћају на терен? Кошаркаши скоро без паузе, најдуже се чека на фудбалере и рукометаше се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.