Izvor: RTS, 10.Jan.2024, 14:45

Сферопулос: Морамо да одиграмо знатно боље и индивидуалну и тимску одбрану

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је да његов тим мора да одигра знатно боље и индивидуалну и тимску одбрану како би црвено-бели дошли у прилику да дођу до позитивног резултата на утакмици са Олимпијом у Милану.
Кошаркаши Црвене >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << звезде играће у четвртак од 20.30 часова у Милану са екипом Олимпије у 21. колу Евролиге.

Црвено-бели су синоћ у гостима поражени од Асвела 100:91 у 20. колу Евролиге.
"Играмо против екипе која је показала константност у својим играма и одбрамбено и нападачки. То посебно важи за утакмице које су играли код своје куће и на свом терену. Оно што је основно и што морамо је да одиграмо знатно боље и индивидуалну и тимску одбрану како би уопште дошли у прилику да се изборимо за нашу шансу", рекао је Сферопулос, преноси званични сајт клуба.
Лазић: Све морамо боље у односу на претходну утакмицу Капитен Црвене звезде Бранко Лазић изјавио је да његов тим мора да одигра боље него у Француској.
"Све морамо боље у односу на претходну утакмицу. Чињеница је да смо у серији гостовања и да друга утакмица дуплог кола увек има додатну тежину. Морамо да одиграмо много чвршће у одбрани, и индивидуално и тимски, морамо да играмо са више енергије како би дошли до повољног резултата. Немамо пуно времена, али верујем да ће бити довољно да спремни дочекамо дуел са Олимпијом", рекао је Лазић.
Олимпија у досадашњем делу сезоне има девет победа и 11 пораза, док је Црвена звезда забележила осам тријумфа и 12 пораза. Олимпија је 24. новембра прошле године у Београду савладала Црвену звезду 93:71 у 10. колу Евролиге.
Црвена звезда подсећа да одлуком локалних власти неће бити навијача црвено-белих на утакмици у Милану.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.