Izvor: RTS, 10.Jan.2024, 14:11

Председник ПСЖ-а Ал Келаифи: Меси је показао непоштовање према клубу

Председник фудбалског клуба Насер Ал Келаифи изјавио је да је аргентински репрезентативац Лионел Меси показао непоштовање према шампиону Француске.
Меси је две сезоне играо за ПСЖ, а прошле године је напустио клуб из Париза и одлучио да настави >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << каријеру у Интеру из Мајамија.
Аргентински фудбалер је више пута изјавио да му је било много тешко у Пари Сен Жермену и истакао да није уживао у игри.
"Разговарамо када смо ту, а не када нас нема. Имам велико поштовање према њему, али ако неко жели лоше да говори о Пари Сен Жермену после одласка из клуба, то није добро. То није поштовање. Он није лош човек, али мени се то не свиђа. Мој коментар није само за Месија, него за све", рекао је Келаифи за "РМЦ".
Он је објаснио зашто Месију није било дозвољено да изнесе трофеј који је са Аргентином на Светском првенству у Катару на стадион "Парк принчева".
"Ми се налазимо у Француској, а Меси је победио Килијана Мбапеа. Ми смо француски клуб. Не желим ни да цео стадион буде против њега. Мислим да то морамо да поштујемо", рекао је Ал Келаифи.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.