Izvor: RTS, 09.Jan.2024, 19:00

Генерални менаџери Евролиге виде Партизан на фајнал-фору

Прошло је више од половине утакмица регуларног дела Евролиге, што су челници елитног европског такмичења искористили да спроведу анкету међу генералним менаџерима свих тимова.
Питања на анкети односила су се на досадашњи учинак играча и тимова, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << као и на очекивања у наредном делу сезоне, а на листи су своје место нашли и "вечити ривали" из Београда.

Када је у питању најнезгоднији ривал, чак 33,3 одсто гласова добио је Партизан, што га ставља на друго место иза Реала из Мадрида који је добио 38,9 одсто гласова.
Такође, скоро половина генералних менаџера (44,4 одсто) сматра да ће се Патизан наћи на фајнл-фору.
Име Жељка Обрадовића било је најчешћи одговор на питање ко је најбољи тренер у Евролиги са 33,3 одсто гласова, одмах испред Луке Бјанкија и Ћуса Матеа.
Теодосић на другом месту листе најбољих додавача Што се Црвене звезде тиче, Милош Теодосић се нашао на другом месту листе најбољих додавача са 27,8 одсто гласова, одмах испод неприкосновеног Факунда Кампаца који је добио преко 60 одсто гласова.

Кампацо такође има и највише шансе за освајање МВП признања, а сматра се и најбољим лидером и најспектакуларнијим играчем за гледање.
Реал Мадрид је најзабавнији тим за гледање, док Виртус представља највеће изненађење.
Највећи број менаџера изабрао је Валтера Тавареса за најбољег дефанзивца, а Габријела Проћиду за звезду у успону.
Већина гласова када је у питању решавање утакмица у последњим тренуцима отишла је Мајку Џејмсу, Чима Монеке изабран је за играча који је највише напредовао, а Таварес је предводио листу играча које би менаџери најрадије видели у својим редовима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.