Izvor: RTS, 09.Jan.2024, 16:49

Александер-Арнолд ван терена неколико недеља због повреде колена

Фудбалер Ливерпула Трент Александер-Арнолд одсуствоваће неколико недеља ван терена због повреде лигамената колена, саопштио је енглески клуб.
"Тренту ће бити потребно време да се опорави. После додатних прегледа утврђено је да ће морати да паузира >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << неколико недеља. Он ће мало да се одмори, надам се да ће се потом вратити у стару форму. Недостајаће нам у овом периоду", изјавио је помоћник менаџера Ливерпула Пепијн Лајндерс.

Он је рекао да ће Вирџил ван Дајк бити спреман за први меч полуфинала Лига купа против Фулама, који ће бити одигран сутра у Ливерпулу.
"Вирџил је јуче трчао на терену. Вратиће се у тим, пошто се опоравио. Добро је што није играо у Лондону на мечу са Арсеналом", додао је Лајндерс.
Помоћник Јиргена Клопа је истакао да су због повреда и даље ван терена Доминик Собослаи, Енди Робертсон, Костас Цимикас, Тијаго Алкантара и Стефан Бајчетић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.