Izvor: RTS, 08.Jan.2024, 18:59

Фудбалери Звезде стартовали са медицинским прегледима за пролећни део сезоне

Фудбалери Црвене звезде стартовали су са медицинским прегледима и тестирањима за пролећни део сезоне у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије на Кошутњаку, саопштио је шампион Србије.
Информацију да је прва група прегледаних играча >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у одличном здравственом стању црвено-бели су обравили на званичном сајту клуба и друштвеним мрежама.

"Након зимске паузе, прва група наших првотимаца је прошла специјалистичке медицинске прегледе. 'Црвено-бели' фудбалери су долазили у групама и редом обилазили докторске ординације, те са великом концентрацијом приступили сваком тестирању, почев од медицинских, па до моторичких. Играчи су показали максималну спремност на самом почетку другог дела сезоне, а према речима надлежних лекара сви фудбалери се налазе у добром физичком стању", наводи се у саопштењу Црвене звезде.
"Одлична атмосфера није изостала током прегледа, а томе су сведочили бројни осмеси на лицима наших првотимаца, који су се поново окупили након празника. Већ сутра у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије на Кошутњаку, преостали део екипе ће се подвргнути тестирањима, док је званично окупљање заказано за 10. јануар", додаје се у саопштењу "црвено-белих".
Црвена звезда је први део сезоне у Суперлиги Србије завршила на другом месту на табели са 46 бодова. Пролећни део сезоне почеће 10. фебруара, а Црвена звезда ће у 20. колу на свом терену играти са екипом Вождовца.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.