Izvor: RTS, 07.Jan.2024, 23:55

Вилдоза се тешко повредио, потребна операција ноге

Кошаркаш Панатинакоса Лука Вилдоза мораће на операцију колена леве ноге пошто се теже повредио у мечу грчког шампионата против Перистерија, саопштио је клуб из Атине на званичном сајту 
Вилдоза (28) је покидао спољни део менискуса леве ноге. Како >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је објавио грчки клуб, некадашњи кошаркаш Црвене звезде биће оперисан већ у уторак. 
Клуб није навео колико ће Аргентинац морати да паузира, али прве претпоставке грчких медија су да ће Вилдоза бити ван строја најмање два месеца. 
Освајач два трофеја у прошлој сезони са Црвеном звездом има 6,8 поена, 1,7 скокова и 1,7 асистенција у просеку на 18 утакмица Евролиге у дресу Панатинаикоса.
У грчкој лиги има просек 8,5 поена, 1,4 скока и 2,8 асистенција на 11 мечева.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.