Izvor: RTS, 05.Jan.2024, 19:42

Сферопулос: Морамо бити спремни за врло тешку утакмицу против Цедевита Олимпије

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је пред гостовање Цедевита Олимпији у 15. колу АБА лиге да његова екипа мора да буде спремна за врло тешку утакмицу.
Црвена звезда од 17 часова гостује код Цедевита Олимпије у 15. колу регионалне >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << АБА лиге.
"Цедевита Олимпија је екипа која је тренутно друга на табели АБА лиге, доживели су само један пораз на свом паркету, и са наше стране морамо бити спремни за врло тешку утакмицу. То значи да морамо бити спремни да и психички, али и физички играмо добру кошарку на обе стране терена", рекао је грчки стручњак.
Дејан Давидовац се слаже са мишљењем тренера.
"Без обзира што је утакмица против Партизана у Евролиги донела пражњење у сваком смислу и физички и психички, све је лакше кад се побеђује. Очекује нас врло захтевна и тешка утакмица у Љубљани против екипе која у АБА лиги показује квалитет. Немамо много времена да се спремимо за меч, али довољно да се освежимо и спремни дочекамо дерби кола у АБА лиги", додао је Давидовац.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.