Izvor: RTS, 05.Jan.2024, 19:17

Обрадовић пред Крку: Огромна жеља мора бити присутна на свакој утакмици

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је пред сутрашњи меч 15. кола АБА лиге против Крке да његова екипа после лоше утакмице са Црвеном звездом у Евролиги мора да покаже жељу.
Партизан у суботу од 19.00 сати игра у Београду против Крке утакмицу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 15. кола регионалне АБА лиге. Улаз за све посетиоце ће бити бесплатан.

"У ритму смо играња утакмица нон-стоп, практично немамо времена за тренинг. Имамо и доста играча који имају одређене проблеме, али то нема никакве везе, морамо да имамо најбољи могући приступ. После лоше одигране утакмице против Звезде у Евролиги, потребно је да пробамо да нађемо начин како би показали пре свега огромну жељу која мора бити присутна на свакој утакмици", рекао је Обрадовић. 
Бек црно-белих Данило Анђушић истиче да је утакмица против Крке веома важна за Партизан.
"Битна утакмица за нас, да се вратимо на победнички колосек. Сигурно Крка неће доћи са белом заставом овде, остварили су неколико јако битних победа што им много значи за померање на табели из зоне испадања. Играју боље него да почетку сезоне. Верујем да ћемо уз нашу добру игру доћи до победе, што је најважнија ствар", истакао је Анђушић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.