Izvor: RTS, 05.Jan.2024, 18:28

Покетино: Петровић показао да уме да се носи са притиском који носи дрес Челсија

Менаџер фудбалера Челсија Маурисио Покетино рекао је данас да је српски голман Ђорђе Петровић "одлична личност и пофесионалац" и да уме да се носи са притиском који носи дрес "плаваца".
Српски голман је пружио добре партије на голу Челсија.
"Импресиван >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је начин на који је дошао у Премијер лигу из МЛС лиге и одмах почео да пружа одличне партије, веома смо срећни његовим одбранама", рекао је Аргентинац на клупској конференцији за медије.
Челси у суботу игра утакмицу против Престона у ФА Купу.
"Он је заиста одлична личност и професионалац. Показује да уме да се носи са притиском који носи играње за Челси", закључио је Покетино. 
Петровић (24) је прошлог лета стигао у Челси из Њу Ингленд револушна за 16 милиона евра и био резерва Роберту Санчезу, а кад се Шпанац повредио, Србин је искористио шансу и показао да има квалитет да брани за "плавце".
Бранио је за Челси на пет утакмица Премијер лиге и једној у Лига купу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.