Izvor: RTS, 05.Jan.2024, 18:04

Гордан Петрић нови тренер Чукаричког

Некадашњи тренер Партизана и југословенски репрезентативац Гордан Петрић именован је за новог шефа стручног штаба Чукаричког.
Гордан Петрић ће на месту тренера екипе са Бановог брда заменити Игора Матића који је смењен након завршетка првог >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дела сезоне. Петрић ће овако започети други мандат на челу стручног штаба Чукаричког, с обзиром на то да је ову функцију обављао и 2016. године.

Претходни ангажман Петрић је имао у Партизану, који је са клупе предводио у периоду од 2022. до 2023. године.
Чукарички се тренутно налази на четвртом месту Суперлиге Србије са 29 бодова. Петрић ће бити трећи тренер "Брђана" ове сезоне, с обзиром да је сезону као главни тренер екипе започео Душан Керкез. 
Петрић је тренерску каријеру започео у Бежанији, а осим Чукаричког и Партизана предводио је и Земун, Синђелић, Рад, АЕК и Горицу. 
Играчку каријеру започео је у ОФК Београду из ког је прешао у Партизан у ком је оставио најдубљи траг, пре него што је отишао у иностранство где је наступао за многе клубове на "Острву" - Данди јунајтед, Глазгов ренџерс, Кристал палас и Хартс.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.