Izvor: RTS, 05.Jan.2024, 15:51

Топић паузира између четири и шест недеља, Боломбој спреман за Цедевита Олимпију

Млади кошаркаш Црвене звезде Никола Топић паузираће због повреде између четири и шест недеља, док ће Џоел Боломбој бити спреман већ за утакмицу са Цедевита Олимпијом у АБА лиги, саопштено је из КК Црвена звезда. 
Црвена звезда је саопштила на друштвеним >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << мрежама да је плејмејкер црвено-белих Никола Топић током утакмице 19. кола Евролиге са Партизаном доживео повреду колена која захтева паузу од четири до шест недеља.

"Током периода опоравка и терапија клуб ће благовремено обавештавати јавност о стању повреде нашег играча", наведено је у саопштењу.
Центар Џоел Боломбој повредио је прст леве руке и прегледом је утврђено да нема прелома, кажу из Црвене звезде.
"Лекарски тим Црвене звезде је већ санирао током ноћи повреду нашег играча и он ће са екипом путовати у Љубљану. Такође, опоравак нашег крилног центра Луке Митровића тече по плану након повреде колена, његов повратак на терен очекује се ускоро", наведено је у званичном саопштењу Црвене звезде.
Звезда у суботу од 17 часова гостује екипи Цедевита Олимпије у Љубљани.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.