Izvor: RTS, 05.Jan.2024, 10:16

Јокић о победничком шуту: Никад не одустајемо, срећан сам што је лопта ушла

Најбољи играч Денвер нагетса Никола Јокић је у специјалном укључењу за "Инсајд НБА" емисију на "ТНТ" телевији говорио о великом повратку и победи над Голден стејтом.
Нагетси су успели да у последњој деоници преокрену резултат са минус 18 поена разлике >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и остваре победу 130:127. 
"Учинили смо велики преокрет. Мислим да су они постигли три поена у последња три минута. Ми никад не одустајемо, то је оно што нас најбоље описује", рекао је Јокић док је одговарао на питања Шакила О'Нила, Чарлса Барклија, Кенија Смита и Ернија Џонсона.
"Читам игру. Играм на исти начин као и кад сам дошао у НБА. Само се трудим да нађем слободног човека и ако сам ја отворен, да погодим", каже Никола, који је завршио са 34 поена, 10 асистенција и девет скокова.
Баркли га је питао да ли је приликом победоносне тројке циљао да баш погоди од табле.
"Пријатељу, ушла је. Срећан сам", кратко је одговорио Јокић.
Одбрана у финалним минутима је била пресудан фактор у тријумфу.
"Играли смо против најбољих шутера на свету. Наши падови су их покренули. Били смо невероватни у четвртој деоници и захваљујући томе смо победили", рекао је Јокић.
Актуелни прваци НБА лиге су свима сада главна мета, али и они желе да буду бољи него прошле године.
"Тркамо се и ми сами са собом. Желимо да будемо бољи него прошле године и мислим да смо способни за то", истиче Јокић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.