Izvor: RTS, 05.Jan.2024, 07:34

Јокићева троојка у последњој секунди за победу Денвера, Ратници положили оружје

Денвер нагетси су савладали Голден стејт вориорсе тројком 130:127 тројком Николе Јокића у последњој секунди. "Џокер" је завршио меч са 34 поена, 10 асистенција и девет скокова.
Сусрет два претходна првака НБА лиге припао је домаћинима у Сан Франциску. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Денвер је имао благо вођство до краја треће деонице, кад Вориорси нижу четири тројке и долазе до двоцифреног плуса 100:90. На шест минута до краја су "Ратници" имали предност од чак 123:195 - и просули су је. Изузетан повратак Нагетса 13:0, где је нарочито блистао Арон Гордон са 11 узастопних поена, како из игре, тако и са пенала.
Стигло се до неизвесне завршнице у којој је Никола Јокић пресудио ривалима. Прво кош за 127:127, па тројка за победу у последњој секунди.
Следеће на распореду за Денвер је сусрет код куће са опасном екипом Орландо меџика у налету. Голден стејту долазе слабашни Пистонси.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.