Izvor: RTS, 05.Jan.2024, 00:01

Сферопулос: Најважнија победа од мог доласка, она је поклон нашим навијачима

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је после тријумфа над Партизаном да је ово најважнија победа за клуб од његовог доласка и додао да је она поклон навијачима "црвено-белих".
Кошаркаши Црвене звезде победили су у Београду >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << екипу Партизана резултатом 88:72 у мечу 19. кола Евролиге.
"Честитам играчима, одиграли смо одличну утакмицу, поготово прво полувреме. Веома је важно што смо имали шесторицу двоцифрених играча и чак 21 асистенцију. Цела екипа је одиграла на високом нивоу, ово је тимска победа. У другом полувремену Партизан је покушао да се врати, то смо и очекивали, јер је у питању квалитетан тим, али смо мање-више контролисали целу утакмицу", рекао је Сферопулос на конференцији за медије после утакмице.
Звезда је на овом мечу имала велику подршку навијача. Црвено-беле је на утакмици са Партизана бодрило 20.143 навијача.
"Хвала навијачима на великој подршци, били су уз нас, они су наш шести играч и ова победа је поклон њима. Ово је и најважнија победа за клуб од мог доласка, знамо колико свима она значи", додао је Сферопулос.
На утакмици са Партизаном повредили су се кошаркаши Црвене звезде Никола Топић и Џоел Боломбој. Сферопулос је рекао да ће степен повреде двојице играча бити познат сутра ујутру.
"Обојица су задобила повреде и после утакмице су кренули у болницу на додатне прегледе. Њихово стање биће познато сутра", закључио је Сферопулос и додао да Лука Митровић неће бити спреман за суботу и меч са Цедевита Олимпијом у 15. колу регионалне АБА лиге.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.